Klanten aan het woord

Graag laten we onze klanten vertellen over hun ervaringen zodat u zich een beeld kunt vormen.

  • Razendsnel!

    Jori onderscheidt zich doordat ze werkt vanuit haar hart! Tevens heeft ze naast vakkennis en ervaring, een bepaald natuurlijk inzicht, waardoor ze razendsnel een duidelijk beeld en behandelplan heeft, wat ook altijd klopt-

    Nelleke van Zon
  • Iedereen is uniek

    Jori is sociaal en betrokken en gaat tot het uiterste en altijd op zoek naar vernieuwende behandelingen waardoor mijn klachten acceptabel blijven. Iedere patiënt is voor haar uniek en krijgt de behandeling die het beste bij hem/ haar past. Ze handelt met zorg en is zeer vakbekwaam.

    Lilian van de Kruijs
  • Al jaren een vertrouwd gezicht

    Jori, al een aantal jaren kom je bij ons. Altijd even vriendelijk en neemt de tijd. Paarden altijd super relaxed tijdens en na je bezoek. Alleen het geluid en gevoel van je beweging met je duimen vinden ze soms wat spannend. Zelfs het stoerste paard van stal kijkt dan zo van WHATT....maar daarna poehh relaxxxxx. Heerlijk het veschil als je geweest bent hoe los ze weer zijn en weer lekker door hun lijf bewegen en weer als happy athlete door kunnen. Dankjewel en tot gauw.

    Iris Suijlen
  • Positief effect

    De behandeling van onze paarden door Jori heeft altijd positief effect, Jori behandelt de paarden vriendelijk en rustig, de paarden ontpannen en vinden het helemaal oké. We raden haar behandeling zeker aan!

    Wia van Hulst
  • Jong paard

    Mijn nieuwe paard liep tijdens het zadelmak maken scheef naar 1 kant en na één behandeling had je meteen gevonden waar het probleem was en heb je hem geholpen. Met resultaat dat gelijk voelbaar was en hij zich comfortabeler voelde en recht kon lopen. Door je rustige houding naar het jonge paard toe had hij geen enkel probleem tijdens de behandeling met je aanrakingen. We zijn je nog steeds dankbaar.

    Diana Smolders
  • Los in het lijf!

    Jori is al jaren de vaste osteopaat van de paarden bij de familie Dijkstra. Ook mijn merrie geniet van haar behandelingen. Volledig ontspannen en daarna weer los in haar lijf. De oefeningen die Jori geeft, doen we regelmatig, dan blijft ze lekker los. Super!

    Leonie Dijkstra
  • Preventie

    Het zal ongeveer 10 jaar geleden zijn toen we niet meer wisten wat te doen met ons hoofdschuddende paard. De dierenarts was bang dat er iets fout zat in het kaakgewricht. Gelukkig kwamen we in contact met Jori, zij heeft ons paard weer helemaal goed aan het lopen gekregen (zonder schuddend hoofd). Een paar jaar later was hetzelfde paard kreupel.......ook daar heeft Jori met haar behandeling weer geholpen. Omdat wij veel waarde hechten aan de behandelingen, hebben we besloten om Jori 1 x per jaar het paard preventief te laten nakijken. Ik moet zeggen dat het perfect werkt voor het, ondertussen 21 jaar, oude paard. Wij zijn heel erg tevreden.

    Irma Klaver
  • Blessures voorkomen

    In de winter of tijdens vakanties, gebeurt het toch dat je minder rijdt en de paarden dus minder bewegen dan normaal. Hierdoor kunnen ze wat stijver zijn. Om blessures te voorkomen, laat ik mijn paarden behandelen door Jori, zodat ze daarna weer met een lekker los lichaam aan het werk kunnen.

    Ine Swinkels
  • Teckel met hernia

    Onze kleine viervoeter met een hernia wat nu? Met advies en behandelingen van Jori die hem weer snel op de been hebben geholpen. Nu kan onze Vinny weer lekker zelf lopen. Hij kon van de behandelingen genieten en je  kon zien dat het hem hielp en goed deed.
    De behandelingen waren heel rustig en vriendelijk waar door Vinny alles toe liet.
    Met fijne tips en oefening als huiswerk, loopt onze viervoeter weer vrolijk rond.

    Super Bedankt 

    Nikki Wester
  • Lopen als een kievit

    Jori, we willen jou nog even bedanken. Zowel mijn paard als ik lopen weer als een kievit! Erg fijn! Namens ons, BEDANKT!!!!

    Ingeborg Giepmans
  • Enorm verschil

    Graag wil ik je via deze weg enorm hard bedanken voor de behandeling van Jaleo. We zijn inmiddels 2 weken verder, en Jaleo loopt super. Zijn probleem met mesten tijdens het rijden was meteen weg en hij begint meer en meer te verzamelen en zijn achterhand mee te nemen. Ook mijn instructrice merkt enorm veel verschil. Nogmaals heel erg bedankt!!

    Jamie & Jaleo

Terugbelverzoek