Jori Wester

Jori Wester

Van kleins af aan ben ik begaan met dieren en in het bijzonder paarden. Het was altijd mijn droom om met paarden te werken.

In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd als fysiotherapeute. Een aantal jaar later ben ik gestart met de 3 jarige post HBO opleiding tot dierenosteopaat aan het ICREO (The International College for Research on Equine Osteopathy)

In 2006 heb ik mijn diploma dierenosteopathie in ontvangst mogen nemen. Ik ben werkzaam als osteopaat voor paarden en honden, maar werk ook nog steeds als humaan fysiotherapeut. Op beide vlakken heb ik door de jaren heen opleidingen en cursussen gevolgd om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Ik heb mijn master of science in de oncologiefysiotherapie behaald, daarnaast ben ik oedeem fysiotherapeut, en heb me gespecialiseerd in de neurologie, dry needling, fascie technieken en medical taping. Deze technieken zijn een mooie aanvulling op de osteopathie en fysiotherapie.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben dan ook aangesloten bij de beroepsvereniging NVDO (Nederlandse Vereniging Dier Osteopathie) en het ICREO.

Zelf heb ik 2 paarden en tot voor een paar jaar ook wedstrijd gereden. Daar heb ik door mijn werkzaamheden geen tijd meer voor en rijd nu vooral recreatief (dressuur). 

Jori Wester

Terugbelverzoek